ONDALIK GÖSTERİMLER HER YERDE

ONDALIK GÖSTERİMLER HER YERDE

13.06.2021 297

'ONDALIK GÖSTERİMLER HER YERDE' ETWINNING PROJESİ

Okulumuz Matematik Öğretmeni Naciye SEYMAN'ın kurucu ortağı olduğu , Türkiye(5),Ürdün, Makedonya, Portekiz ve Bosna Hersek' ten 9 ortağın bulunduğu proje aylar süren yoğun ve keyifli çalışmalar sonucunda tamamlandı.

Yaptıkları çalışmalarla eTwinning platformunu öğrencilere tanıtıp, farklı okullarda ve ülkelerde gerçekleşen eğitim uygulamaları hakkında fikir sahibi olmalarını sağladılar. Öğrencilerin bilişim becerileri edinmelerine, öğrendikleri bilgileri kalıcı ve anlamlı hale getirebilmelerine ve öğrendikleri bilgileri günlük hayatla ilişkilendirebilecek yetkinlikler ve beceriler kazanabilmelerine imkan tanılar.

Öğrencilerimizin medya okuryazarlık düzeyinin de artırıldığı projede, matematiğin ve ondalık gösterimlerin hayatımızda kapladığı yerin büyüklüğünü gözler önüne serilip, eğlenceli etkinliklerle bu konudaki olumlu tutumlarını artırmayı başarmışlardır.

Matematik Öğretmenimiz Naciye SEYMAN'a ve projeye katılan öğrencilerimiz Hidayet ŞİŞLİ, Aslı SÜREK, Emirhan ÖĞÜNMEZ, Beril Deniz ÖNSOY,Hafize Büşra KARADÖL ve Ayfer Sude TONGUZ'a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Projenin final videosuna, proje sonu e-sergisine ve karma okul gruplarıyla hazırlanan e-kitaba aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

esergi: https://www.emaze.com/@AOQRRRIIT/ondalk-gsterimler-her-yerde

ekitap: https://read.bookcreator.com/uU0s9jqZF5OrsaRCZKUX2sM5LDS2/cLWLsh8FSzOOCYQ7vl-4vQ

Final videosu: https://youtu.be/ru2SSxm69PU

13-06-2021